Integritetspolicy

Dymla® är ansvarig för denna hemsida. Denna integritetspolicy redogör för hur vår organisation hanterar dina personuppgifter när du befinner dig på vår hemsida.

Rubriker

  • Vilka personuppgifter sparar vi?
  • Hur inhämtar vi dina personuppgifter?
  • Hur använder vi dina personuppgifter?
  • Hur lagrar vi dina personuppgifter?
  • Marknadsföring
  • Vilka är dina rättigheter gällande skydd av dina personuppgifter?
  • Vad är kakor?
  • Hur använder vi kakor?
  • Vilka typer av kakor använder vi?
  • Hur du hanterar kakor
  • Integritetspolicyer på andra webbsidor
  • Ändringar i vår integritetspolicy
  • Hur du kontaktar oss
  • Hur du kontaktar ansvarig myndighet

Vilka personuppgifter sparar vi?

Vårt företag samlar in följande personuppgifter:

  • Uppgifter för att identifiera dig som person ( namn, mejladress, mobilnummer osv )

Hur inhämtar vi dina personuppgifter?

I de flesta fall får och hanterar vi dina personuppgifter när du:

  • Registrerar dig online eller lägger en beställning på en av våra tjänster eller produkter.
  • Frivilligt deltar i en marknadsundersökning, ger oss feedback via ett kontaktformulär eller mejlar oss.
  • Går in på vår hemsida via din webbläsares kakor.

Dymla® får även dina personuppgifter indirekt från följande källor:

  • Sociala medier ( facebook, Instagram osv )

Hur använder vi dina personuppgifter?

Dymla® inhämtar dina personuppgifter för att:

  • Hantera din beställning och ditt användarkonto
  • Mejla dig erbjudanden om andra varor och tjänster som vi tror att du kan gilla.

Om du samtycker kommer Dymla® att dela dina personuppgifter med våra samarbetspartners så att de kan skicka dig erbjudanden om sina produkter och tjänster.

När Dymla® hanterar din beställning kan vi också använda dina personuppgifter för att i förekommande fall ta en kreditupplysning.

Hur lagrar vi dina personuppgifter?

Dymla® sparar dina personuppgifter på ett säkert sätt i Sverige, enligt gällande GDPR-riktlinjer. Om du inte vill att vi lagrar dina personuppgifter måste du kontakta oss via mejl eller brev med en begäran om att bli avidentifierad.

Marknadsföring

Dymla® vill gärna skicka dig information om våra produkter och tjänster som vi tror att du kan gilla, samt även från våra samarbetspartners.

Om du tackar ja till våra erbjudanden nu kan du alltid tacka nej längre fram närhelst du vill. Du kan när som helst avsäga dig vidare kommunikation i form av marknadsföring från Dymla®, vänligen kontakta oss då.

Vilka är dina rättigheter gällande skydd av dina personuppgifter?

Dymla® följer Dataskyddsförordningen (GDPR) som gäller i Sverige och inom hela EU. Läs gärna mer om detta hos Datainspektionen (https://www.datainspektionen.se/) I korthet innebär det att vi skyddar dina personuppgifter på rätt sätt under trygga former och du kan när som helst få ett utdrag ur våra register eller blir avregistrerad. Om du vill kontakta oss gällande GDPR-relaterade frågor vänligen mejla oss på info@dymla.com

Kakor

Kakor är textfil som placeras i din dator för att inhämta information om dig när du besöker en hemsida. När du besöker vår hemsida kan vi automatiskt samla information om dig genom kakor eller liknande teknologi.

Hur använder vi kakor?

Dymla® använder kakor på många olika sätt för att förbättra din användarupplevelse av vår hemsida, bland annat genom att:

  • Hålla dig inloggad
  • Förstå hur du använder vår hemsida

Vilken typ av kakor använder vi?

Det finns olika typer av kakor, men vi använder kakor inom:

  • Funktionalitet – Dymla® använder kakor så att vi kan känna igen dig på vår hemsida och komma ihåg dina tidigare val. Detta kan innefatta språkval och vilken plats du befinner dig på. Vi använder en blandning av förstaparts- och tredjepartskakor.
  • Marknadsföring – Dymla® använder kakor för att inhämta information om dina besök på vår webbplats, vilket innehåll du har tittat på, vilka länkar du har klickat på samt information om din webbläsare, enhet och IP-adress. Dymla® delar i vissa fall vissa delar av denna information med tredje part i marknadsföringssyfte. Vi delar även webb-data som vi har samlat via kakor med våra samarbetspartners. Det innebär att att när du besöker andra webbsidor, kan du få marknadsföring som baseras på sökhistorik från vår hemsida.

Hur du hanterar kakor

Du kan göra en inställning i din webbläsare så att den inte accepterar kakor och på allaboutcookies.org. kan du läsa om hur du tar bort kakor från din webbläsare. Det kan dock hända att några funktioner vid ditt besök på vår hemsida i så fall slutar fungera.

Integritetspolicyer på andra webbsidor

Från vår hemsida länkar vi till andras sidor. Vår integritetspolicy gäller bara vår egen hemsida, om du klickar på en annan hemsida bör du även ta del av deras policy.

Ändringar i vår integritetspolicy

Dymla® uppdaterar sin integrationspolicy med jämna mellanrum. Denna version uppdaterades senast den 7 juni 2020.

 

Hur du kontaktar oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår integritetspolicy, de personuppgifter som vi har om dig eller om du vill hävda någon av dina GDPR-rättigheter, Mejla oss på info@dymla.com.

Hur du kontaktar ansvarig myndighet

Om du vill lämna ett klagomål eller om du inte tycker att vår integrationspolicy uppfyller alla krav kan du kontakta Datainspektionen.

E-Post: datainspektionen@datainspektionen.se

Adress: Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm